Trouwvervoer dat aan al uw wensen voldoet.

Bij het plannen van een huwelijk komt veel kijken. Wij kunnen alvast één zorg voor u uit handen nemen, namelijk uw trouwauto. Uw trouwdag moet een onvergetelijke dag zijn. Daar hoort uiteraard een mooie trouwauto bij, die past bij u en uw wensen. Daarom bent u bij ons aan het goede adres voor het regelen van uw trouwvervoer.

Wij kunnen uw complete trouwvervoer regelen

Behalve het verzorgen van uw trouwauto kunnen wij ook auto's met chauffeur leveren voor uw familie en indien gewenst ook voor uw gasten. 

 

Comfortabel vervoer op uw trouwdag in een trouwauto van Exclusive Driver Service

Uw trouwauto zal uiteraard schoon van binnen en buiten bij u arriveren met een chauffeur in uniform. Op uw trouwdag zal de chauffeur ervoor zorgen dat u gedurende de dag comfortabel zal worden vervoerd. De chauffeur zal de hele dag tot uw beschikking staan en u overal naartoe rijden in de door u gekozen trouwauto.

De decoratie van de trouwauto wordt door ons niet over het hoofd gezien. Aangezien iedereen andere wensen heeft met betrekking tot de decoratie en bijvoorbeeld thema's van het huwelijk, doen wij dit graag in samenspraak met u.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bloemen op en/of in de auto
  • Antenne versiering
  • Portierversiering
  • Raamdecoratie

Wat kunnen wij verder voor u betekenen op uw trouwdag?

Exclusive driver service kan ervoor zorgen dat u zich geen enkele zorgen meer hoeft te maken over het vervoer van uzelf én uw gasten. Uiteraard zorgen wij voor uw trouwauto met chauffeur, deze de gehele dag tot uw beschikking staat.

Trouwauto

Wij verzorgen uw trouwauto met chauffeur tot in de puntjes voor u. De auto verschijnt mooi gepoetst op de door u gewenste locatie, met bloemen in en/of op de auto etc.

Volgauto's

Auto's met chauffeur voor bijvoorbeeld uw familie, zodat zij ook optimaal kunnen genieten van de dag en overal naartoe worden gereden.

Wilt u informatie over de diensten of direct een reservering plaatsen? Maak dan gebruik van onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. 

Wij streven ernaar om u binnen 12 uur te beantwoorden.

 

Exclusive Driver Service

Tel: +31(0)647224510

E-mail: info@exclusivedriverservice.nl