AIRPORT SERVICE

Gaat u op (zaken)reis en vertrekt u vanaf een vliegveld in Nederland, Duitsland, België of Luxemburg? Dan kunt u gebruik maken van de Airport Service van Exclusive driver service.

Luchthavenvervoer kan vaak problematisch zijn. Met het openbaar vervoer loopt u vaak het risico op vertraging of zelfs uitvallende treinen. En wanneer u zelf met de auto gaat, bent u vaak veel parkeergeld kwijt. Op ieder gewenst tijdstip van de dag staan onze chauffeurs klaar om u zorgeloos in uw eigen auto naar uw gewenste luchthaven te vervoeren. Exclusive driver service biedt hiermee een oplossing voor het luchthavenvervoer!

 

Wegbrengen
Een chauffeur van Exclusive driver service haalt u ruim van tevoren thuis op, hij helpt u met uw bagage en brengt u naar de gewenste luchthaven. Vervolgens wordt uw auto teruggebracht naar de gewenste locatie (thuis, uw werk of familie), zodat deze bij thuiskomst weer voor u klaarstaat en u geen onnodige parkeerkosten maakt.

 

Ophalen
Na een vermoeiende terugreis biedt Exclusive driver service u de perfecte oplossing. De chauffeur haalt uw auto op en wacht op u bij de gate. Eenmaal aangekomen draagt hij uw bagage naar de auto. Vervolgens brengt de chauffeur u naar de gewenste locatie en helpt u daar met het uitladen van de bagage.

 

Keuze in ons wagenpark:

  • Mercedes E Klasse (personenauto)
  • Mercedes S Klasse (personenauto)
  • Mercedes V (luxe mini-van tot 7 personen)
  • Luxe midibussen (8 tot 17 personen)
  • Voor grotere groepen kunnen wij touringcars inzetten

 

Wilt u informatie over de diensten of direct een reservering plaatsen? Maak dan gebruik van onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. 

Wij streven ernaar om u binnen 12 uur te beantwoorden.

 

Exclusive Driver Service

Tel: +31(0)647224510

E-mail: info@exclusivedriverservice.nl