Veilig thuis na een goede avond

Onze Thuisbrengservices hebben in de laatste jaren een vlucht genomen. Met de toename van het besef dat rijden onder invloed niet kan en de wil van onze cliënten om zonder vrees voor het overschrijden van de limiet, is de Thuisbrengservices steeds populairder geworden.

 

Hij meldt bij het personeel van het restaurant dat hij aanwezig is en wacht vervolgens in de lobby. Bij een feest contacteert hij u en wacht hij totdat u wilt vertrekken. Dat mag vanzelfsprekend ook later zijn dan de eerst opgegeven tijd.

 

 

Wanneer u naar huis toe wilt, zal onze chauffeur u op een veilige en comfortabele manier tot aan uw eigen voordeur brengen. Na het eten of het feest is er niets zo lekker als door een chauffeur naar huis te worden gebracht in uw eigen auto. Onze BOB-service is beschikbaar in geheel Nederland.

U kunt vanzelfsprekend ook gasten meenemen in de auto. Onze chauffeur zal de adressen afrijden om zo iedereen thuis te brengen.

 

Deze service is beschikbaar vanaf € 75,-.incl. BTW

Wilt u informatie over de diensten of direct een reservering plaatsen? Maak dan gebruik van onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. 

Wij streven ernaar om u binnen 12 uur te beantwoorden.

 

Exclusive Driver Service

Tel: +31(0)647224510

E-mail: info@exclusivedriverservice.nl